top of page
DJI_0905.DNG

ETC Pàdel Laietània - ESCOLA INFANTIL I JUVENIL

L'escola de pàdel infantil i juvenil ofereix una estructura amb diverses etapes o nivells, cuidadosament dissenyats pels nostres tècnics perquè els nostres alumnes puguin gaudir d'una evolució natural i divertida en aquest esport. Som una escola federada, i això ens permet participar activament en competicions per equips. A més, organitzem diferents esdeveniments i activitats al llarg de l'any, adaptats a totes les edats.

ESTRUCTURA DE L'ESCOLA INFANTIL I JUVENIL DE PÀDEL:

INICIACIÓ: Aquesta etapa està especialment enfocada per a aquells que no han tingut cap contacte prèviament amb esports de raqueta o per als més petits. Aquí, els alumnes tindran el seu primer acostament amb el pàdel, millorant la seva capacitat psicomotriu i aprenent la tècnica amb una metodologia natural. També s'instruiran sobre els elements bàsics del pàdel, com la raqueta, la xarxa, les parets, la pista, la puntuació, etc.

PERFECCIONAMENT: Aquesta etapa està destinada als alumnes amb una base consolidada, que tenen com a objectiu la competició o simplement volen millorar el seu nivell tècnic. Aquí es posarà un major èmfasi en la tècnica, l'estratègia i el joc de peus. Aquest és el moment en què comencen a jugar partits federats per equips, donant-los una experiència valuosa en competicions.

COMPETICIÓ: Encara que l'Escola de pàdel ETC-Laietània és una escola jove, mantenim un enfocament fort en la formació dels nostres alumnes perquè trobin el seu propi joc amb nosaltres. Això ens porta a oferir també una escola de competició, on el programa és més intens en termes físics, tàctics i tècnics. A més, donem gran importància a l'aspecte psicològic, ja que és un element clau en els nivells de competició.

Amb aquesta estructura ben definida, a l'escola de pàdel infantil i juvenil, aspirem a desenvolupar el potencial dels nostres alumnes i promoure una passió duradora per aquest esport. Junts, creixerem com a jugadors i formarem una comunitat apassionada pel pàdel.

"SEMPRE LI DIC ALS NENS, TENS DOS ULLS I UNA BOCA. TINGUES  DOS OBERTS I UN TANCAT. MAI S'APREN RES SI ETS TU QUI PARLES"

- Gordie Howe

bottom of page