top of page
DJI_0905.DNG

ETC Pàdel Laietània - ESCOLA INFANTIL I JUVENIL

L'escola de pàdel infantil i juvenil s'estructura en diferents etapes o nivells que a criteri dels tècnics fan que els nostres alumnes evolucionin d'una forma natural i divertida. A part de que l'escola està federada i que participem en competicions per equips, també organitzem durant l'any diferents events i activitats per totes les edats.

ESTRUCTURA ESCOLA INFANTIL I JUVENIL DE PÀDEL

INICIACIÓ

Enfocada sobretot pels que no han tingut contacte mai amb esports de raqueta o els més petits. Començaran a tenir un primer contacte amb el pàdel. Milloraran la seva capacitat psicomotriu i coneixeran amb una metodologia natural la seva tècnica.  També coneixeran els elements bàsics del pàdel com són, la raqueta, xarxa, parets, pista, puntuació etc.

PERFECCIONAMENT

​Enfocat per aquells alumnes que amb una base consolidada, tenen com a objectiu la competició o simplement vulguin millorar el seu nivell tècnic. En aquesta etapa ja es treballa molt més la tècnica, l'estratègia i el joc de peus. En aquesta etapa ja comencen a jugar partits federats per equips.

COMPETICIÓ

Tot i que l'escola de pàdel ETC-Laietània és una escola jove, seguim formant els nostres alumnes amb l'objectiu que trobin el seu joc amb nosaltres, per això després de superar les diferents etapes també disposem de l'escola de competició, Aquest programa és molt més intensiu a nivell físic, tàctic i tècnic. Sense oblidar l'aspecte psicològic, part important en nivells de competició.

"SEMPRE LI DIC ALS NENS, TENS DOS ULLS I UNA BOCA. TINGUES  DOS OBERTS I UN TANCAT. MAI S'APREN RES SI ETS TU QUI PARLES"

- Gordie Howe

bottom of page