CAMPUS I CASAL

DE SETMANA SANTA

El C.A.Laietània destaca per les seves excel·lents instal·lacions en plena natura i un gran equip tècnic amb molta experiència en l'esport i el lleure.

El nostre CAMPUS DE SETMANA SANTA garantitza una oferta esportiva i de lleure d’alt nivell. Tennis i pàdel amb entrenadors professionals, activitats esportives a la piscina climatitzada i de lleure, multiesport, olimpíades, Tir amb arc, activitats de geocaching, orientació... 

Quan ens plantegem d'organitzar el campus de setmana santa al C.A.LAIETÀNIA, el primer que ens preguntem és per a qui van dirigides les activitats i quin son els seus objectius. És per això i degut als diferents grups d’edats i motivacions, que es creen 2 línies que s’inclouen dins del CAMPUS. Aquestes dos línies son, el CASAL i el CAMPUS ESPORTIU.

 

Com es desenvolupen aquestes activitats i quin son els seus objectius?

 

CASAL:

 

El casal està dirigit als més petits. Estem parlant de nens de P3, P4 i P5 i que la seva psicomotricitat encara no està del tot desenvolupada per fer esports amb exigència tècnica i que requereixen d’adaptacions especials.

 

Aquest grup d’edat a més es solen cansar molt aviat. És per això que totes les activitats que fem amb aquests grups es desenvolupen a través d’un EIX TEMÀTIC SETMANAL.

 

QUE SON ELS EIXOS TEMÀTICS? L’eix temàtic és la eina que ens permet programar durant tota la setmana les diferents activitats que fem. Tallers, gimcanes, esports, jocs...

HORARIS DEL CAMPUS D'ESTIU

08:30 a 09:00 - ACOLLIDA

09:00 a 13:45 - ACTIVITATS DIRIGIDES

13:45 a 14:00 - RECOLLIDA

Exemple d’eixos temàtics: ​​

El reciclatge i el Medi Natural - Activitats que es faran: tallers de reciclatge, conèixer el nostre entorn natural, un amic molt animal (reben una carta diària en diferents arbres que hauran de trobar amb pistes, en ella trobaran un escrit/conte amb proves per superar tant esportives com de lleure)...

Cuina divertida - Activitats que es faran: tallers de cuina freda, pastissos, menjars saludables (piràmide alimentària), maquillatge, disfresses, jocs de simulació, jocs de grup i begudes divertides.

El circ - Activitats que es faran: tallers de malabars, maquillatge i perruqueria, equilibris, espectacles...

 

Les Olimpíades - Activitats que es faran: Iniciació en diferents esports olímpics i d’atletisme barrejats amb altres esports, jocs de lleure i gimcanes esportives.

 

ALTRES ACTIVITATS DEL CASAL DE SETMANA SANTA

 

-TENNIS I PÀDEL ADAPTAT A L’EDAT: Es tracte d’enfocar el tennis i el pàdel amb jocs i circuits que millorin la coordinació i psicomotricitat del nen/a amb un aprenentatge dinàmic i orientat al joc.

 

-ESPORTS ADAPTATS, TALLERS TEMÀTICS, JOCS D’AVENTURA, GIMCANES, PISCINA CLIMATITZADA...

CAMPUS ESPORTIU:

-Campus pre-esportiu 1er i 2on de primària

-Campus esportiu (grups per edats) a partir de 3er de primària

-També adaptem un campus esportiu especialitzat per nois i noies de la eso.

 

En el campus esportiu, degut als anys d’ experiència en el món del lleure, creiem convenient la preparació un campus pre-esportiu. Ambdós grups d’edats estan dins del campus esportiu però amb unes petites diferències. La característica principal de la creació d’aquests dos grups d’edat és no fer tant dràstica la diferència entre casal i campus esportiu. És per això que entremig es crea el campus pre-esportiu.

 

El campus pre-esportiu, està a mig camí del casal i del campus esportiu, així que en aquesta franja d’edat encara treballarem amb eixos temàtics o centres d’interès setmanals similars als del casal, barrejats amb les activitats esportives més tècniques i exigents.

 

Els eixos temàtics en el campus esportiu són també part important de l’organització de les activitats. Els eixos temàtics en aquestes franges d’edat son molt diferents als que poden fer els alumnes del casal.

 

EXEMPLE EIXOS TEMÀTICS CAMPUS ESPORTIU

 

 • Curses d’orientació amb brúixola i GPS amb activitats com el geocaching i gimcanes al bosc. Trekking, activitats scout al bosc...

 • Proves setmanals Olímpiques per equips en les diferents modalitats (OLIMPIADES)

ACTIVITATS ESPORTIVES DEL CAMPUS ESPORTIU:

 

TENNIS i PÀDEL amb professor qualificats, TIR AMB ARC, ESCALADA, PISCINA, HOCKEY, BÀSQUET, FUTBOL, HANDBOL...

OBJECTIUS I PLANIFICACIÓ

 

La base per aconseguir els objectius que ens proposem en el campus  es basa en:

 • Una programació ben treballada i estudiada de cada activitat i els espais

 • Les reunions de monitors per desenvolupar cada activitat amb èxit

 • La professionalitat de l’equip tècnic i de monitors

 • El nostre projecte educatiu

 • Les excel·lents instal·lacions i equipaments

 • La ubicació en un entorn natural privilegiat

Seguim la normativa referent al temps de lleure i l’esport. Tenim un director de lleure del CAMPUS. Mínim, tal com marca la llei, el 60% dels monitors seran  titulats en el món del lleure o titulació esportiva. El rati màxim és de 10 alumnes per monitor. 

 

Cada secció del CAMPUS (casal, campus esportiu i stage de tennis) estarà gestionat per un coordinador que estarà en constant comunicació amb els directors del CAMPUS.

VALORS AFEGITS 

 

Creació d'aquesta pàgina web exclusivament per al Campus on es mantindran informats a tots els pares de:

 • Grups, graelles amb les programacions setmanals de totes les activitats de forma detallada.

 • Informació sobre els menús setmanals del CAMPUS.

 • Podran veure l'últim dia del campus i casal, el recull de fotografies en una galeria de la web (amb password) de cada torn.

 • En general, tota la informació important del CAMPUS.

ESCOLA DE TENNIS I PÀDEL LAIETÀNIA - ETC