DESSUADORA 2020

Ja pots demanar la teva dessuadora, pantaló de xandall o malla de la nova temporada.

ESQUIADA 2020 / LA MOLINA

Inscripcions obertes . 14/15  i 16 de Febrer, ja tenim preparada la sortida a la neu. Te la perdràs?

FESTA DE NADAL 2019

Inscripcions obertes per la festa de nadal.  Ja us podeu inscriure a la tradicional festa. Jocs de tennis, esportius, caga tió per el més petits i EXHIBICIÓ ATP.

RECUPERACIONS DE NADAL

Inscripcions obertes . Dilluns 23 i divendres 27 de desembre farem entrenaments de recuperació a la tarda. Inscriu-te!

 

 

OPEN DE PÀDEL 2019

Inscripcions obertes per l'Open de pàdel 2019. Ja us podeu inscriure a un dels events de la temporada de pàdel amb un increïble welcome pack i sorteig.

OPEN DE TENNIS 2019

Inscripcions obertes per l'Open de tennis 2019. Encorda bé la teva raqueta! no et pots perdre l'Open amb el millor welcome pack i sorteig de material.

 

 

ESQUIADA LA MOLINA '19

Ja podeu fer la reserva per a l'esquiada a la Molina '19. No pots faltar a l'esquiada que organitzen les escoles de tennis i pàdel!! PLACES LIMITADES.

CLASSES DE NADAL

Ja et pots inscriure a les classes que hem preparat el 27/28 de desembre per les tardes. Passarem horaris depenent dels inscrits i creació de grups.

EXHIBICIÓ ATP/FESTA TENNIS

No us podeu perdre l'activitat que hem preparat per el proper 23 de desembre. Cloenda Escola de tennis de Nadal i exhibició ATP! 

LA MARATÓ DE TV3

Un any més Laietània i les seves escoles de tennis i pàdel, tornen a col·laborar amb la marató de TV3. Un dia de tennis i pàdel que no et pots perdre. Americana de pàdel i copa Davis de tennis.

PÀDEL AMERICANA MENORS

Ja us podeu inscriure a l’americana de menors  del proper 2 de desembre. No et pots perdre aquest dia de pàdel on hi hauran moltes sorpreses!

ESCOLA DE TENNIS I PÀDEL LAIETÀNIA - ETC