INSCRIPCIONS

5DF63A48-04E3-4436-BA05-BEE71B22797B_edited.jpg

HORARIS 

72473F96-01EA-41F6-9346-EA2094F3FD19.jpeg

PREUS

L’escola de tennis ETC-Laietània s’ha convertit en els últims anys en una de les escoles de referència de la zona. Treballem tots els nivells i la nostra estructura familiar i personalitzada apropa el tennis d’una forma diferent a tothom, des del que sols vol practicar aquest esport ocasionalment com els alumnes que li dediquen un nombre més gran d’hores amb l’objectiu de competir, tots trobaran el seu lloc. També treballem l'alt rendiment gràcies al conveni que tenim amb WETENNIS BCN. Laietània compta amb unes excel·lents instal·lacions que li donen un valor afegit a la nostra oferta de tennis. Oferim els cursos a partir dels 4 anys, edat on els nens ja comencen a tenir un control més rigorós sobre el seu cos. L’escola té tot un seguit de serveis complementaris a les classes com les festes socials, lligues internes, campionats interns i campionats per equips de la federació catalana de tennis (F.C.T.) Sinó ens coneixes i vols veure el bon ambient que es respira, et convidem que ens vinguis a fer una visita.

ORGANITZACIÓ DE L'ESCOLA DE TENNIS

 

MINI TENNIS / PLAY & STAY

El programa PLAY & STAY es tracta d’un seguit de programes on els alumnes més petits evolucionen de manera divertida, amb circuits i amb material adaptat a l’edat. Des de ben petits treballaran les habilitats psicomotrius i es familiaritzaran en el món del tennis. Dividim el PLAY & STAY en tres nivells:

  1. VERMELL la pilota bota un 75% menys que les pilotes normals. 

  2. TARONJA la pilota bota un 50% menys que les pilotes normals.

  3. VERD la pilota bota un 25% menys que les pilotes normals.

 

Aprendre d’una forma lúdica i divertida, fomentar les relacions social, autoestima, inculcar valors com l’esforç, el companyerisme, el respecte, la superació... son objectius  la nostra escola.