INSCRIPCIONS

PREUS

CALENDARI

El pàdel és un dels esports més populars i que s’ha introduït amb més força en els últims anys. Està clar que un club com el CENTRE ATLÈTIC LAIETÀNIA, necessita una escola esportiva de pàdel i una sèrie d'activitats relacionades (campionats, stage, rodes, americanes etc...)  per oferir a la gent de totes les edats i nivells una activitat física i mental en el qual passar el temps lliure al nostre club.

Gràcies a les 7 pistes de pàdel i els espais que ofereix el club, tenim instal·lacions on  l'equip que encapçala aquest projecte, podrà  augmentar la seva demanda amb la intenció d'assolir uns nous i atractius objectius. Hem federat el club amb l'objectiu de millorar el nivell i serveis que oferim. Tinguis el nivell que tinguis trobaràs el teu lloc en la nostra escola.

ORGANITZACIÓ DE L'ESCOLA DE PÀDEL

INICIACIÓ

Enfocada sobretot per els més petits. Començaran a tenir un primer contacte amb aquest esport. També milloraran la seva capacitat de psicomotricitat i coneixeran els elements del pàdel com són, la raqueta, xarxa, parets, pista, etc.